Aktivitet i 2022

Nytt år og nye muligheter - velkommen til å delta på en av våre organiserte aktiviteter.

Ta gjerne kontakt på telefon 41404877 eller  mail post@ekkoaureosen.no om det er spørsmål!

Til jul hadde vi en utdeling av Klubbavis for 2021, håper det var en nyttig og fin lesing- Vi har tross alt fått gjennomført en god del selv om restriksjoner har satt en stopper for de største arrangementene vi hadde planlagt sist år.

For å gjennomføre både treningshverdagen og arrangementer er vi helt avhengig av tillitsvalgt som tar på seg store og små oppgaver, i disse tide er anleggsgruppen på Ekko kgb høyaktuel i sin aktivitet for å holde banen snøfri for å kunne gjennomføre treninger.

Alle er like viktige og vi gleder oss over alt engasjement, har du noe å bidra med er det flere verv som skal fylles opp før Årsmøte, som:

- medlem fotballgruppe

- medlem turngruppe