Velkommen til ny styreleder - Linda Elise Holøien

Ved Årsmøte 31.3 ble det satt inn en ny styreleder, Linda Elise Holøien, som da erstatter Baard-Andre Fanghol som har styrt skuta i Ekko/Aureosen IL i flere år. Tusen takk for ditt enorme bidrag Baard og velkommen til Linda.

Baard skal være nestleder og være til god støtte for Linda gjennom første årshjul.

Det ble også utnevnt to nye Æresmedlemmer ved Årsmøtet, Baard-Andre Fanghol og Svein Olav Aure, for sitt langvarige bidrag med tillitsverv i Ekko/Aureosen IL med over 200 samlede poeng blir de beæret med gravert krystall og tar sin plass sammen med de andre Æresmedlemmene.

2022-04-11
Adm.leder

ny%20styreleder.jpg

Litt mer om den nye styrelederen:

Linda Elise Holøien fyller 32 år i år.

Hun bor på Mevold, med samboer og to barn.

Hun jobber som sykepleier på Molde sykehus i tillegg til sitt store bidrag i frivilligheten i Ekko/Aureosen IL.

Hun har allerede vær en stor del av idrettslaget i flere år, gjennom fotballgruppen som dommerkoordinator, lagleder for et jentelag og medlem av styret i Romsdalscupen.

Nå topper hun dette med å bli ny styreleder samtidig som at hun er aktiv fotballspiller selv og bidra som lagleder på Ekko/Aureosen sitt samarbeidslag J13/15 med Træff og Hjelset/Kleive.

Vi setter stor pris på ditt engasjement og gleder oss til å komme i gang med utesesongen for 2022.