Adm.leder 2019-09-09 12:45:56

Presentasjon av Ekko Aureosen Idrettslag

Vi har fått ny hjemmeside, gå til https://ekkoaureosen-il.spoortz.no/ for å få siste nytt!

Nyheter

Ved Årsmøte 31.3 ble det satt inn en ny styreleder, Linda Elise Holøien, som da erstatter Baard-Andre Fanghol som har styrt skuta i Ekko/Aureosen IL i flere år. Tusen takk for ditt enorme bidrag Baard og velkommen til Linda.

Baard skal være nestleder og være til god støtte for Linda gjennom første årshjul.

Det ble også utnevnt to nye Æresmedlemmer ved Årsmøtet, Baard-Andre Fanghol og Svein Olav Aure, for sitt langvarige bidrag med tillitsverv i Ekko/Aureosen IL med over 200 samlede poeng blir de beæret med gravert krystall og tar sin plass sammen med de andre Æresmedlemmene.

11.04.2022
- Adm.leder

Nytt år og nye muligheter - velkommen til å delta på en av våre organiserte aktiviteter.

Ta gjerne kontakt på telefon 41404877 eller  mail post@ekkoaureosen.no om det er spørsmål!

Til jul hadde vi en utdeling av Klubbavis for 2021, håper det var en nyttig og fin lesing- Vi har tross alt fått gjennomført en god del selv om restriksjoner har satt en stopper for de største arrangementene vi hadde planlagt sist år.

For å gjennomføre både treningshverdagen og arrangementer er vi helt avhengig av tillitsvalgt som tar på seg store og små oppgaver, i disse tide er anleggsgruppen på Ekko kgb høyaktuel i sin aktivitet for å holde banen snøfri for å kunne gjennomføre treninger.

Alle er like viktige og vi gleder oss over alt engasjement, har du noe å bidra med er det flere verv som skal fylles opp før Årsmøte, som:

- medlem fotballgruppe

- medlem turngruppe

- valgkomiteen

med flere

Valgkomiteen styres av rekrutteringsansvarlig , Sofie Nautnes tlf 411 76 089

19.01.2022
- Adm.leder

Ikke glem at det er et fantastisk område i Julsundmarka som blir brukt til turorientering i regi av breddegruppa til EAIL, 10 poster plassert utenfor den vanlige turstien. Mange fine gjemte matpakkeplasser. Litt ekstra spennende med tur når man skal orientere seg på kartet i tillegg.

Kartpakker selges hos Bunnpris Hollingen for kr 50,- pr . God tur!

23.06.2021
- adm.leder

1.premie - Sykkel til verdi 3700,-  Intersport Elnesvågen           : Sarah Goodchild

2.premie - Signert spillertrøye fra Molde fotballklubb                 : Anna Lovise Gjendem

3.premie - Brett med 24 flasker ananasbrus Oscar Sylte           : Stein Haugland

4.premie - Hageredskap fra Hageland Slætta                            : Kirsti Hardy

5.premie - Klubbklærpakke Scantrade Norge,Umbro                : Emrik Hagås Istad

6.premie - Gavekort kr 300,- fra Josefines hudstudioBIKUBEN: Bente Oksavik

7.premie - Gavekort på hårklipp med styling fra Hårlokken       : Elin Rørset

8.premie - Gavekort kr 300,- Molde Akupunktur BIKUBEN        : Pernille Sandersen

9.premie - produktpakke fra Dermed-klinikken BIKUBEN          : Trude Gjerde Helset

10.premie-Gavekort express hudpleie og nakkemassasje fra Aukra hudpleie: Linda Gjendem Rønning

11. fotkrem og unisexsokker fra Sols fothelse BIKUBEN           : Stein Haugland

09.06.2021

Styret ønsker medlemmer velkommen til Årsmøte for Ekko/Aureosen IL

30.03.2021
- Adm.leder

med bilde fra juleavslutning på turn tidligere i desember hilser vi alle en fredful førjulstid med ønske om en gledelig jul og et riktig godt nyttår

18.12.2020
- Adm.leder

Takk for at du gir din del av grasrotandel til Ekko/Aureseon IL

16.12.2020
- Adm leder

Idrettslaget gjennomfører Årsmøte for 2019 som er digitalt nettmøte gjennom Teams, onsdag 29.april kl 19.00.

14.04.2020

Velkommen til Årsmøte på Ekko klubbhus , onsdag 25.mars kl 18.00

26.02.2020

Velkommen til Årsmøte på Ekko klubbhus , onsdag 25.mars kl 18.00

26.02.2020
- Adm.leder

Denne uken er det treningsfri i gymsaler, god vinterferie til alle!

17.02.2020
- Adm.leder

Hei. I disse dager sender vi ut medlemskontingente pr mail til alle medlemmer.

Vi ber om at alle bruker KID ved betaling for at innbetaling skal bli riktig registrert.

Så  slipper idrettslaget å bruker tid,energi og penger på å spore opp innbetalinger!

05.02.2020